miercuri, 21 mai 2014

Regim alimentar esential persoanelor diagnosticate cu afectiuni grave (cancer, tumori)

Se scoate din alimentatie carnea de mamifere de orice fel – contine substante toxice, uree, acid uric si adrenalina.

- Se elimina toate alimentele care contin aditivi alimentari, mai ales E 124, 127, 128, 220-228, 230-233, 249-252, 320, 624, 950, 952, 954.
- Se exclud: zaharul si preparatele cu zahar, muraturile, conservele de orice natura, prajelile (in alimentele prajite – carne, cartofi, aluat, paine, se formeaza acroleina si acrilamida, ambele substante fiind cancerigene), alimentele obtinute cu cheaguri si enzime sintetice (lactatele), bauturile racoritoare la pet, otetul de vin, sarea rafinata.
- mancarea nu se va prepara in vase de aluminiu.
Se introduc in dieta alimente care contin substante anticancerigene active, cum ar fi:
- varza proaspata - activeaza o enzima imunostimulatoare si anticancerigena produsa in ficat;
- soia - contine o mare cantitate de coenzima Q10, antitumorala si imunitara;
- cereale integrale - reduc proliferarea canceroasa;
- grepfrut - are in tesutul alb o substanta anticancerigena;
- legume si fructe neprelucrate termic;
- germeni de grau (grau incoltit): fortifica sistemul imunitar;
- salata verde, verdeturi: contin acid folic si mangan;
- polen apicol: contine metionina, un acid antitumoral;
- usturoi: contine metionina;
- ceapa: combate in special cancerul ovarian, cancerul la san si cancerul de piele;
- peste proaspat de captura, alge marine - contin seleniu, un mineral antioxidant;
- seminte de dovleac;

Modificarea drastica a nutritiei perturba serios hranirea tesuturilor neoplazice. Acestea slabesc, se anemiaza si, de cele mai multe ori, mor. Rolul principal in razboiul cu aceasta crunta maladie il au remediile ofensive – plantele medicinale, produsele apicole, argila. Atat pe timpul tratamentului, cat si dupa vindecare, suferindul trebuie sa urmeze cure de fortifiere a imunitatii. Tratamentul trebuie urmat cel putin 6 luni, indiferent de forma de cancer.

Etapa 1 - cura de epurare: 3-6 zile. In aceasta perioada, se consuma numai sucuri de legume si ceaiuri, 1-2 litri/zi din amestec de plante in parti egale: urzica, sulfina, brusture, pufulita, galbenele, coada soricelului, ghimpe. Tot in aceasta prima etapa, se ia cartilaj de rechin, cate o pastila pentru fiecare 6 kg de masa corporala.

Etapa a 2-a: Dupa cele 6 zile, se bea in continuare ceaiul. In ceaiurile de dimineata, pranz si seara se adauga cate o lingurita de tincturi de radacina de lemn dulce, rostopasca, trei frati patati, coada calului sau traista ciobanului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu