luni, 24 martie 2014

Produs Nou! Activ Zeolit Silicic, 250 capsule 190 RON!

Activ Zeolit Silicic este un produs nou, revolutionar si reprezinta un pas inainte in evolutia zeolitului datorita siliciului continut, contribuind la o mai buna absorbtie a calciului, siliciul fiind un element important in formarea colagenului, a tesuturilor conjuctive sau oaselor. Datorita procesului de fabricatie, acest zeolit ofera o imbunatatirea a puterii de absorbtie. Practic Activ Zeolit Silicic contine o pulbere fina de 20 micron in timp ce majoritatea produselor pe baza de zeolit  au o garnulatie de doar 400 microni. 


Pe langa calitatea de detoxifiere naturala a zeolitului, Activ Zeolit Silicic micronizat este un puternic imunostimulator si previne procesul de imbatranire premature a tesuturilor. Odata cu inaintarea in varsta persoanele au o nevoie tot mai mare de siliciu, deoarece acesta scade considerabil odata cu imbatranirea si uzarea organismului si a sistemelor noastre, iar Zeolit Silicic previne acest lucru prin curele de detoxifiere si imunizare de cel putin 6 luni de zile.

Activ Zeolit Silicic contine 450mg/caps, flaconul are 180 capsule, recomandabil o cura de 6 luni si min. 2 litri de lichid pe zi consumat.

Activ Zeolit Silicic ajuta organismul in protejarea tesutului conjuctiv, a oaselor si prevenirii osteoporozei, absorbie imbunatatita a calciului, siliciul fiind un element necesar formarii colagenului, previne degradarea prematura a structurii osoase si cartilaginoase, necesar si celor cu probleme gastrice, cardiace, etc.

Pentru rezultate semnificative se recomanda o cura de cel putin 4 luni/an cu Activ Zeolit Silicic. Doza zilnica recomandata este de cate 2 capsule de 2 ori pe zi, administrat cu apa, suc sau ceai.
Produsul se pastreaza in flacon bine inchis, ferit de umiditate si caldura.
 

Alimente cu proprietati anticancerigene





Alunele - sunt bogate in vitamina E, un antioxidant care creeaza starea de spirit optimista.
Ardeiul iute - determina secretia endorfinei, substanta care te face sa te simti bine.
Bananele -  contin vitaminele grupei B si minerale (potasiu, magneziu, fier) care dau energie.
Ceapa - are un continut ridicat de herceptina (substanta anticancerigena) ce poate suprima celulele maligne inainte ca acestea sa devina tumori.
Conopida, varza, hreanul, broccoli, ridichile, telina, guliile - contin carotenoizi, substante ce pot preveni si reduce riscul de formare a tumorilor canceroase.
Curmalele – sunt o sursa naturala de serotonina, care mai este numit si hormonul fericirii, substanta ce va crea o stare generala mai buna.
Merele - un studiu american confirma efectul benefic al merelor asupra cancerului. Ele contin  quercitina, o substanta care impiedica transformarea canceroasa a celulelor prostatei si incetinesc boala. Conform studiului, quercitina blocheaza efectul cancerigen al hormonilor masculini, iar in viitorul apropiat s-ar putea sa faca parte din tratamentul clasic al cancerului, dupa cum afirma cercetatorii de la clinica Mayo din Rochester (SUA).
Morcovii, dovleceii - contin betacaroten care, gatit, este mai usor absorbit de organism.
Pepenele galben, spanacul - surse bogate de vitamina A, betacaroten si vitamina C, au valoare calorica scazuta şi contin fibre vegetale utile tratamentului.
Varza - scade riscul de cancer colorectal. Doua linguri de varza pe zi contribuie la prevenirea riscului de cancer al stomacului.
Tonul, somonul, sardinele, macroul – au continut ridicat de acizi graşi Omega-3, care ajuta sistemul imunitar, impiedicand metastazele.
Taratele de grau - contin fibre alimentare, previn cancerul de colon.
Taratele de porumb, grau, orez ovaz - asigura protectia impotriva agentilor cancerigeni.
Alimentele bogate in vitamina A,C, E si seleniu - factori de prevenire a  cancerului.
Iaurtul - este recunoscut  pentru refacerea florei microbiene din tubul digestiv, intestine. Prin fermentarea lui, creşte nivelul vitaminelor din grupa B. Prin acest proces, multe minerale ajung sa fie mai concentrate, iaurtul fiind bogat in potasiu şi calciu usor asimilabile. Are un continut mare de acid linoleic, cu importante proprietati anticancerigene şi imunostimulatoare. Evitati iaurturile tratate termic dupa fermentare. In mod normal, ele trebuie sa contina germeni vii de: Lactobacilus bulgaricus şi acidophilus si Streptococcus thermophilus.
Vitamina B17 (letril) - ajuta atat preventiv cat si la tratarea cancerului. Se gaseste in: samburi de caise, mere, cireşe, piersici si prune. Se recomanda 10 samburi de caise pe zi.
Berea fara alcool este foarte buna in tratarea cancerului, sustin cercetatorii japonezi.
Dieta - pentru ca este foarte important ce si cum mancam in timpul tratarii bolii, vom arata cam cum ar trebui sa arate o dieta pentru orice afectiune canceroasa.