marți, 22 ianuarie 2013

Zeolitul

Zeolitul format la contactul navei vulcanice incandescente cu apa marii, are calitati terapeurice extraordinare. El este incarcat cu sarcina ionica negativa si are Capacitate de Schimb Cationic. Prin aceasta capacitate el absoarbe cationic contaminantii din organism, si in acelasi timp cedeaza catre organism: Calciu, Magneziu Sodiu si Potasiu, elemente vitale pentru sanatatea noastra.
Zolitul este:
Detoxifiant
Antioxidant
Reglator PH-ul organismului
Imunomodulator
Antitumoral.
Medicina Naturista trateaza organismul uman in integralitatea sa. Acest tratament are 4 etape: Detoxifierea, Deparazitarea, Tratamentul si Intretinerea. Zeolitul, prin calitatile sale extraordinare, participa activ in toate aceste etape. In etapa de Deparazitare trebuie asociat cu produse specifice, iar in etapa de Tratament, in anumite afectiuni trebuie asociat cu un Probiotic si eventual cu alte produse, functie de afectiune si de raspunsul organismului la tratament. Noi, cu ajutorul medicilor cu care colaboram, construim linii de tratament adecvate fiecarei afectiuni. Asadar Medicina Naturista trateaza Cauza spre deosebire de Medicina Alopata care trateaza doar Efectul.
Intotdeauna un tratament naturist trebuie asociat cu un regim alimentar si un regim de viata echilibrat si sanatos. Marii giganti alimentari ne ofera produse in a caror compozitie se afla emolienti chimici, conservanti chimici, aditivi alimentari, E-uri. Toate acestea ne polueaza si ne intoxica. Respiram un aer din ce in ce mai poluat, bem apa poluata- apa din peturile de plastic de exemplu este poluata cu xenoestrogeni artificiali care la femei produc cancer iar la barbati sterilitate. Organismul uman este atacat zilnic de acesti poluanti, iar imunitatea noastra naturala nu mai face fata acestei agresiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu